• slide 1
false
10
10
fade
8
1

DE STROOM

 

Hoe kwam ik ooit aan het idee

Dat ik niet zelf mijn vlucht bepaal

Vanaf de bron van mijn bestaan

Voert mijn stroom me mee

Verlangen geeft de richting aan

 

En eenmaal water in de zee

Zal ik zien dat mijn rivier

Door dat zwervende gevoel hier

Juist deze weg moest gaan

 

Bram Vermeulen

1946 - 2004

Ervaringen van cliënten (4)

 

"Yvonne heeft mij geholpen om de zwakke en sterke punten van mij helder te krijgen. Door me aan te moedigen en kritische vragen te stellen kwam snel naar boven wat het beste bij mij past. Ze wist het positieve eruit te halen en mij weer het gevoel te geven dat ik mooie kwaliteiten bezit en waar ik goed in ben.
De gesprekken heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. De sfeer was meteen vanaf het begin goed en vertrouwelijk. Dit gaf me weer een boost om door te gaan, wat werd beloond met een nieuwe uitdaging".

Rick Klokke, Teamleider Xerox

 

"Ik werkte een jaar of 8 bii een groot bedrijf waarin ik al een aantal keren van baan gewisseld had, zonder dat ik eigenlijk een concrete ambitie had die ik wilde verwezenlijken. Opeens was er een moment dat ik er wel over na ging denken. Na een aantal sollicitaties viel opeens het kwartje; waar ik echt blij van word zijn 2 dingen: zelfstandig ondernemer zijn en bezig zijn met dranken. Voeg ze samen en je hebt een drankenspeciaalzaak. Maar was dit niet te makkelijk gedacht? Wist ik wel zeker dat dit bij me past? En hoe ging ik dat realiseren? Het leek me een goed idee om deze vragen met behulp van Yvonne te beantwoorden.
De hulp bestond uit een goed doordachte aanpak waarin een opbouw zit van introspectie naar het bepalen van het werk dat bij je past en tenslotte hoe je gaat komen bij het werk dat bij je past. Dit ontstaat uiteraard niet allemaal vanzelf, maar bereik je door gesprekken met Yvonne, reflectie en het maken van opdrachten. Naast de opbouw van het traject vond ik de uitvoering erg prettig. Yvonne stelt (kritische) vragen, moedigt aan, legt uit,  vertelt over voorbeelden uit de praktijk en spiegelt/benoemt. Wat ik minstens zo belangrijk vind is dat ik telkens het gevoel heb gehad dat ik niet zozeer in een rol zat (leverancier vs. klant), maar dat Yvonne me vanuit oprechtheid en een bepaalde vanzelfsprekendheid door het traject heeft geleid. Het resultaat is dat ik inderdaad een drankenspeciaalzaak ga beginnen en dat ik nu ook, vanuit mij als persoon, kan verklaren waarom dit bij me past."

Dennis, Teamleider      

 

"Samen met Yvonne heb ik het afgelopen jaar veel bereikt. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in mijn werk maar wist niet goed hoe mijn verhaal te vertellen. Er was direct een goede klik tussen ons en haar aanpak sloot ook goed aan bij wat ik nodig had. Tijdens onze sessies heb ik de waarde van mijn ervaring leren inzien en al doende mijn vertrouwen versterkt. Yvonne zette me constant aan het werk, liet me zien hoe je gebruik kunt maken van je professionele netwerk en gaf me de middelen om de uitdaging die ik zocht concreet vorm te geven. Dat heeft geleid tot voor mij belangrijke stappen, die ik niet zonder onze sessies had durven zetten."
Joost Elshoff, e-learningontwikkelaar en docent

 

“De loopbaanbegeleiding met Yvonne is een mooie investering in mijzelf geweest. Mede door haar visie, vraagstelling en opdrachten die soms erg confronterend waren, heb ik beter inzicht gekregen in mijzelf, situaties leren herkennen en daarop kunnen anticiperen. Door direct actief aan de slag te gaan, heb ik al binnen de duur van het traject een nieuwe, en totaal andere uitdaging gevonden!”

Ineke Sars-van Riemsdijk, Office Manager bij K.K. Brandertechniek BV

 

Ik ben bij Yvonne gekomen met een loopbaanvraag, voortkomend uit een verschil van inzicht met mijn werkgever. Zat ik wel op de juiste plek? Deed ik wel wat bij me past? Kon ik wel verder bij mijn werkgever?
Het traject dat is ingezet heeft me dusdanig veel over mezelf geleerd dat ik anders in het leven sta. Ik werk nog steeds bij dezelfde werkgever. Maar in plaats van een buitenbeentje waar men zich zorgen om maakte, ben ik een specialist die ze graag in huis houden. Zelfde situatie, ander perspectief. Voor mij het beste en mooiste resultaat wat ik had kunnen behalen."

Ben van Riemsdijk, Teamleider Sioux

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                  

 

 

 

“De loopbaanbegeleiding met Yvonne is een mooie investering in mijzelf geweest. Mede door haar visie, vraagstelling en opdrachten die soms erg confronterend waren, heb ik beter inzicht gekregen in mijzelf, situaties leren herkennen en daarop kunnen anticiperen. Door direct actief aan de slag te gaan, heb ik al binnen de duur van het traject een nieuwe, en totaal andere uitdaging gevonden!”

 

            Ineke Sars-van Riemsdijk, Office Manager bij K.K. Brandertechniek BV