• slide 1
false
10
10
fade
8
1

DE TAO VAN DOORNROOSJE

Na vele jaren geslapen te hebben wordt Doornroosje wakker. Ze kijkt
om zich heen, maar ziet niemand die haar zou willen redden. Ze valt weer
in slaap. Jaren gaan voorbij en op een dag wordt ze weer wakker. Ze kijkt
naar links, naar rechts, naar achteren en naar boven, maar er is niemand, geen prins, geen jonker en ook geen tuinman met een heggenschaar.

Doornroosje gaat weer liggen en valt
in slaap. Uiteindelijk wordt ze voor de derde keer wakker. Ze opent haar ogen maar ziet nog steeds niemand. Dan zegt ze tegen zichzelf: “Zo, nu is het genoeg geweest!”

 

Ze staat op en is vrij!

Contact

 

Heb je een vraag? Wil je weer in beweging komen? Of zie jij als leidinggevende dat één of meer van je medewerkers tegen problemen aanlopen? Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

 

Yvonne van Holsteijn, RL
Stroom Loopbaanadvies en Coaching

Ir. Van Stuivenbergweg 63
6645 AB Winssen
T 06 58 81 66 96
E [email protected]

 

 

Routebeschrijving

 

Vanaf de A50 (uit beide richtingen)

Afslag Druten en vervolgens op de N322, afslag Winssen. In Winssen zelf: neem de tweede mogelijkheid om linksaf het dorp in te rijden (Notaris Stephanus Roesstraat). Vervolgens 1e straat rechts (Ir. Van Stuivenbergweg) en vrijwel direct weer linksaf. Na 100 meter nummer 63 aan de linkerkant.

 

Vanaf de A73 (vanuit  Nijmegen)

Neem afslag Beuningen. Volg richting Ewijk/Winssen. Aangekomen in Winssen: neem de eerste mogelijkheid om rechtsaf het dorp in te rijden (Notaris Stephanus Roesstraat). Vervolgens 1e straat rechts (Ir. Van Stuivenbergweg) en vrijwel direct weer linksaf. Na 100 meter nummer 63 aan de linkerkant.

 

Vanuit Nijmegen via Weurt, Beuningen, Ewijk

Zie: route A73, vanaf “volg richting Ewijk/Winssen”.

 

Vanaf de A15, afslag Echteld

Over de Prins Willem-Alexander brug aan het einde, rechtdoor op de rotonde. Neem afslag Deest/Bergharen en volg borden Winssen. Zie verder bovenstaande: Route vanaf de A50; In Winssen zelf etc.

 

 

Plattegrond