• slide 1
false
10
10
fade
8
1

loopbaancoaching voor hoger opgeleide twintigers en dertigers

Is dit het nu?

Ben je rond de 30, werk je intussen een aantal jaar en speelt deze vraag regelmatig door je hoofd?

Lees dan even verder.

 

Je bent namelijk niet de enige. Veel hoger opgeleide twintigers en dertigers, die een paar jaar aan het werk zijn, kampen met vragen als: Is dit het nu? Waarom ben ik ontevreden over mijn baan? Hoe kan ik mijn talenten beter benutten?  Werk ik misschien te veel of te hard? Waarom lijkt andermans baan zoveel leuker? Maar vooral met de vraag: Wat wil ik (eigenlijk echt)?
Waarschijnlijk ervaar je dit als een probleem en misschien vind je het zelfs lastig om het hardop te zeggen, bang om voor verwend of lui te worden aangezien…

 

Draai het om!

Ik draai het graag samen met jou om! Met de vraag: “Wat wil ik?” heb je goud in handen. Deze vraag – op de juiste manier aangevlogen – kan je hele leven voor je (blijven) werken als een innerlijk kompas. Een kwestie van op koers komen en op koers blijven. En hoe eerder je daarmee start, hoe beter.

De afgelopen 15 jaar heb ik veel mensen met de vraag: “Wat wil ik?” begeleid. Daarbij ga ik uit van de volgende stelling: “Je kan niet kiezen wat je wil, maar wanneer je weet wat je wil, kun je keuzes maken”. Maar hoe weet je nou wat je wil? Mijn ervaring is dat het antwoord op deze vraag altijd besloten ligt in jouw eigen verhaal. Door met afstand naar jezelf en je eigen levensloopbaan te kijken ontstaat er niet alleen bewustwording, inzicht en ruimte voor verandering maar ook de kracht om die verandering echt in te zetten.

 

Van binnenuit

Dit proces noem ik: duurzame ontwikkeling van binnenuit. Je bent niet langer een speelbal van je omgeving, je staat zelf aan het roer. En begin je daar vroeg in je werkende leven mee, dan heb je er je hele loopbaan profijt van. Dat is een van de redenen dat ik een traject heb ontwikkeld, toegespitst op jong-werkenden. De andere reden is dat juist deze groep is opgegroeid en gestart met werken in een tijd waarin we in toenemende mate te maken hebben met keuzestress, fear of missing out, sociale vergelijking/het perfecte plaatje, prestatiedruk, informatie-overload, vastzitten in patronen, etc. Luisteren naar jezelf is daarmee een hele opgave geworden.

 

Globale inhoud/vorm traject

Aantal deelnemers: 3 of 4; combinatie van live en online werken

  • Individuele intake: in kaart brengen aanleiding, vraag en doelstelling (1 uur)
  • Groep: Jouw levensloopbaan tot nu toe (2 uur)
  • Groep: Waar komen plezier en talent voor jou samen? (2 uur)
  • Individuele sessie: Zingeving (1,5 uur)
  • Groep: Toekomst (2 uur)
  • Individuele afronding (1 uur)

 

Meedoen?

Herken je jezelf in dit verhaal en wil je graag richting vinden in je loopbaan? Graag nodig ik je uit om mee doen aan de pilot voor de eenmalige pilot-prijs van € 500 per persoon (excl. BTW).

Je kunt me bellen of mailen voor vragen en/of om je aan te melden: 06 58816696 / [email protected].