• slide 1
false
10
10
fade
8
1

DE STROOM

 

Hoe kwam ik ooit aan het idee

Dat ik niet zelf mijn vlucht bepaal

Vanaf de bron van mijn bestaan

Voert mijn stroom me mee

Verlangen geeft de richting aan

 

En eenmaal water in de zee

Zal ik zien dat mijn rivier

Door dat zwervende gevoel hier

Juist deze weg moest gaan

 

Bram Vermeulen

1946 - 2004

Ervaringen van cliënten (2)

 

"Het coachingstraject bij Yvonne heb ik als zeer waardevol en erg prettig ervaren. De professionele en persoonlijke benadering van Yvonne heeft er toe bijgedragen dat ik me volledig heb opengesteld en hierdoor het maximale uit het traject heb kunnen halen.  Met praktische (confronterende) opdrachten en de juiste kritische feedback heb ik nog beter inzicht gekregen in mijn kernkwaliteiten en heb ik geleerd mijn valkuilen in beheer te nemen (positieve benadering). Yvonne heeft mij laten ervaren dat als ik in mijn kracht zit ik de hele wereld aan kan.  Het is belangrijk om dicht bij mezelf te blijven en de regie in eigen handen te houden. Tijdens de intensieve sessies houdt Yvonne de spiegel voor. Ik ben hiermee tot inzicht gekomen dat de keuzes die ik in het verleden heb gemaakt vooral door de randvoorwaarden zijn ingegeven. Het is nu tijd om voor mezelf te kiezen. Hiermee heeft Yvonne mij in beweging gebracht op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ik in mijn kracht zit en weer volop energie van krijg."

Irene, Rabobank

 

Vastgelopen...  en wat nu? Crista vertelt wat loopbaanbegeleiding haar bracht.

Crista van Toor, Manager Inkoop

 

"Na een achttal coaching sessies zou ik kunnen zeggen dat ik je ervaren heb als:

iemand die me middels eenvoudige en leuke schrijfopdrachten inzicht heeft gegeven in mijn eigen drijfveren en daarmee in de nieuwe richting van mijn loopbaan

een professionele coach die structuur in de coaching aanbiedt zonder dat die prominent aanwezig is of “dwangmatig” gevolgd en afgevinkt wordt

een vriendelijk en warm persoon, met gevoel voor humor, die, to-the-point reflecteerde op mijn schrijfsels en uitspraken en tegelijkertijd confronteerde waar nodig

een betrokken persoon die me tal van eenvoudige maar bruikbare tips heeft gegeven, tot de laatste minuut van de laatste sessie,  om mijn leven als zoekende wat aangenamer te maken.
 

 Dit is allemaal waar en daarom zeg ik dit  hier dan ook, maar ik zou je tekort doen als ik het bij deze opsomming  zou laten. Jij bent voor mij het levende bewijs van wat je je “clienten” in het coaching traject wil mee geven : “stay close to your heart”, volg je innerlijke levenslijn. You walk the talk! 
En door je natuurlijke manier van zijn heb je niet alleen je gedachtegoed woordelijk doorgegeven, maar heb je me ook laten ervaren wat dat betekent voor de dagelijkse praktijk. Erg inspirerend! Ik ben ervan overtuigd dat onze gesprekken nog jaren zullen na sudderen in de stoofpot van mijn gedachten. Dankjewel!"

Toine Martens, Lean Transformation Consultant, DSM      

 

                                                                                                                                                                                    Lees meer ►

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                  

“De loopbaanbegeleiding met Yvonne is een mooie investering in mijzelf geweest. Mede door haar visie, vraagstelling en opdrachten die soms erg confronterend waren, heb ik beter inzicht gekregen in mijzelf, situaties leren herkennen en daarop kunnen anticiperen. Door direct actief aan de slag te gaan, heb ik al binnen de duur van het traject een nieuwe, en totaal andere uitdaging gevonden!”

 

            Ineke Sars-van Riemsdijk, Office Manager bij K.K. Brandertechniek BV