• slide 1
false
10
10
fade
8
1

DE STROOM

 

Hoe kwam ik ooit aan het idee

Dat ik niet zelf mijn vlucht bepaal

Vanaf de bron van mijn bestaan

Voert mijn stroom me mee

Verlangen geeft de richting aan

 

En eenmaal water in de zee

Zal ik zien dat mijn rivier

Door dat zwervende gevoel hier

Juist deze weg moest gaan

 

Bram Vermeulen

1946 - 2004

Ervaringen van cliënten (3)

 

"Na geruime tijd het gevoel te hebben gehad niet op mijn plek te zitten, heb ik in 8 sessies via het loopbaantraject met Yvonne zichtbaar gekregen hoe en waar ik naar toe wil. Ik heb mijn sterke punten en valkuilen leren herkennen,  de energie en drive gevonden om mijn loopbaan een boost te geven en ik  heb  weer een visie op mijn toekomst gekregen.

Yvonne zet je d.m.v. opdrachten aan om met je eigen tempo en inzet erachter te komen wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Door de persoonlijke opdrachten, die niet altijd even makkelijk zijn, ga je naar jezelf kijken en kom je erachter waar je interesses liggen en hoe je daar kan komen. Yvonne is een positieve, enthousiaste en meedenkende coach, die niet over je zal oordelen. Zij geeft je positieve feedback en weet je d.m.v.  de juiste vragen de weg te laten vinden die je uit eindelijk zelf moet inslaan."

Tristan Derks, Werkvoorbereider WOZ, BelastingSamenwerking Rivierenland

 

"Yvonne heeft mij enorm geholpen om zicht te krijgen op het vervolg van mijn loopbaan toen ik daarin was vastgelopen. Ze gebruikte daarvoor geen blauwdrukken, maar ging heel persoonsgericht te werk. Dat ging heel diep en voelde soms oncomfortabel. Maar dit maakt wel dat ik vanuit mijn diepste zelf écht zicht heb gekregen op wie ik ben en wat ik wil in mijn werkzame leven. Yvonne is iemand aan wie je vertrouwen schenkt door haar eigen authenticiteit. En dat is essentieel in zo’n  persoonlijk begeleidingstraject."
Stef Bense, Management Professional
 

"Een jaar later pluk ik nog  steeds de vruchten van mijn coachingstraject bij Yvonne. Ik was redelijk sceptisch over de effectiviteit van een coachingstraject, maar ik zat ook op een punt dat er iets moest veranderen, dus heb ik de ‘enge’ schoenen aangetrokken en ben het aangegaan. Natuurlijk is het soms best confronterend, maar …. o, zo fijn om met een lach naar jezelf te leren kijken en het los te laten.

‘Loslaten betekent tijdelijk je houvast verliezen.  Niet loslaten betekent voor altijd je houvast verliezen.’ Dit citaat van Sören Kierkegaard (een 19e eeuwse theoloog en filosoof) prijkt nog steeds op de muur naast mijn koelkast en is telkens weer een reminder voor me.

Essentieel bij het vinden van een coach is dat je een professional vindt die bekwaam is, maar die ook dezelfde taal spreekt. En dat heb ik gevonden in Yvonne. Ik heb haar, na een intakegesprek met 3 verschillende coaches,  ‘geselecteerd’  op basis van haar methodische aanpak en mijn gevoel daarbij,  de klik. Yvonne is een heel fijn mens en bovenal een professional die precies weet hoe ze iemand verder kan brengen. Ik beschouw mijn coachingstraject bij Yvonne nog altijd als een cadeautje!"

Karin, Adviseur, Gemeente Nijmegen  

 

"Na jarenlange ervaring binnen de bankwereld moest ik op zoek naar aan een andere baan. Een loopbaantraject was één van de hulpmiddelen om mij hierin op weg te helpen. Ik heb gekozen voor begeleiding door Yvonne vanwege haar biografische aanpak, die haar onderscheidde van andere bureaus en voor mij, als praktisch ingericht persoon, betekende dat, dat ik uit mijn comfortzone moest stappen.
Wat heeft het terugkijken op het verleden en dit doorvertalen naar het heden en de toekomst zowel op persoonlijk vlak en voor mijn loopbaan mij opgeleverd? Vooral bewustwording wie ik ben, wat ik kan en wat voor mij belangrijk is in het leven en in mijn werk. Daarnaast ook veel praktische tips voor benadering van de arbeidsmarkt en reflectie op concrete onderwerpen, bijvoorbeeld hoe is een sollicitatiegesprek verlopen en hoe ga ik om met ontvangen feedback hieruit.
De begeleiding door Yvonne heb ik als zeer waardevol ervaren, een verrijking voor mij als persoon en mijn zoektocht naar een baan die bij mij past. Yvonne heb ik ervaren als een toegankelijk en warm persoon, die vanuit oprechtheid in de mens is geïnteresseerd. Een fijne, positief kritische, meedenkende, gesprekspartner tijdens de sessies, maar ook daarbuiten kon ik met vragen bij haar terecht."
Anneke Willemsen, HR-medewerker

 

                                                                                                                                                                 Lees meer ►

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                  

 

 

 

“De loopbaanbegeleiding met Yvonne is een mooie investering in mijzelf geweest. Mede door haar visie, vraagstelling en opdrachten die soms erg confronterend waren, heb ik beter inzicht gekregen in mijzelf, situaties leren herkennen en daarop kunnen anticiperen. Door direct actief aan de slag te gaan, heb ik al binnen de duur van het traject een nieuwe, en totaal andere uitdaging gevonden!”

 

            Ineke Sars-van Riemsdijk, Office Manager bij K.K. Brandertechniek BV