• slide 1
false
10
10
fade
8
1

DOEN

“De barrière tussen plannen en resultaten is gedrag.” (Tiggelaar, 2005). Het lijkt zo simpel... gewoon doen! Maar ga eens na: welk doel heb jij al vaker voor je uit geschoven? Grote kans dat je je doel niet hebt vertaald in wat je concreet gaat doen om je doel te bereiken.

Voor mij is een coachingstraject pas compleet als de opgedane inzichten zijn vertaald naar concreet en meetbaar gedrag. EN-EN is het credo: bewustwording en inzicht is essentieel, en vertaling naar de realiteit van alledag ook. Heb jij een doel waar je niet verder mee komt?

Coaching

 

Wanneer coaching?

Coaching is gericht op het verbeteren van je persoonlijke prestaties, maar het is ook een route naar inspiratie en meer werkplezier. Wanneer is coaching zinvol? Als je ervaart dat je gedrag niet effectief of onvoldoende succesvol is en je dat wilt ombuigen.

 

Veel voorkomende onderwerpen zijn:

 

  • optimaliseren werk-privé balans
  • zelfvertrouwen ontwikkelen
  • leren om grenzen te stellen
  • vergroten assertiviteit
  • ontwikkelen van (persoonlijk)leiderschap
  • omgaan met conflictsituaties.

 

Doel van de coaching is het ontwikkelen en direct toepassen van een nieuwe aanpak.

Bij aanvang brengen we jouw coachingsdoelen en het daarbij passende traject in kaart.

 

Resultaat

Door te werken aan een proactieve houding en balans, neem je (opnieuw) de regie over werk en leven in eigen hand. Je ontdekt dat je meer invloed op jezelf en je omgeving hebt dan je dacht en je realiseert nieuw en effectief gedrag. Keer op keer blijkt dat kleine veranderingen grote gevolgen hebben.

 

Coaching on the job

Om in de nieuwe werkomgeving de draad goed op te pakken, wordt na afloop van een loopbaanbegeleidingstraject regelmatig coaching on the job toegepast.